info@micostep.com

00 31 6 51 83 70 88

00 31 6 51 83 70 88

info@micostep.com

ANTISLIP TRAPMATTEN VAN MICOSTEP®

Wilt u uw trap thuis mooier en veiliger maken? Kies dan voor de kunststof trapmatten van Micostep®. Deze blijven vlak op de traptreden zitten en zijn voorzien van een antislipstructuur. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg mooi uit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel een dessin is dat goed bij de rest van uw interieur past.

Uw trap verven, stofferen of bekleden met kunststof trapmatten?

De trap wordt vaak vergeten bij de inrichting van een woning, maar kan toch een behoorlijke eyecatcher in uw gang zijn. Zeker als u gebruikmaakt van moderne trapbekleding. Als u de trap alleen schildert, blijft de trap glad (waardoor u sneller uit kan glijden) en beschadigt deze ook sneller. Kiest u voor vloerbedekking, dan blijft het risico van uitglijden ook nog steeds bestaan. Bovendien is een trap die bekleed is met vloerbedekking ook minder hygiënisch. De beste oplossing is daarom om uw trap te bekleden met kunststof trapmaantjes. Onze trapmatten zijn voorzien van een antislipstructuur, zodat uitglijden op de trap tot het verleden behoort.

Zelf uw trap bekleden met trapmaantjes

Het grote voordeel van ons systeem is dat u de kunststof trapmaantjes gemakkelijk zelf op uw trap kunt plaatsen. U gebruikt daar de door ons meegeleverde dubbelzijdige tape voor die uitvoerig is getest. De meegeleverde gebruiksaanwijzing legt vervolgens stap voor stap uit hoe u de trapmatten op uw trap bevestigt. U zult zien hoe eenvoudig het is om zelf uw trap met kunststof trapmaantjes te bekleden. Bestel de trapmatten van uw voorkeur direct bij ons online.

De voordelen van Micostep® trapmatten

Als u kiest voor onze trapmatten dan profiteert u van heel veel voordelen. Zo zijn de kunststof trapmaantjes voorzien van antislip, zodat u de trap veilig op en af kunt. Daarbij zijn ze gemakkelijk te reinigen en dus hygiënisch. De trapmatten krullen niet om en pluizen niet. Onze trapmatten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zelf heel gemakkelijk te monteren; of nu een rechte of een draaiende trap heeft. Bovendien is de prijs van onze trapmaantjes van kunststof zeer gunstig.

Overtuigd van de voordelen van onze kunststof trapmatten en wilt u deze op uw trap gaan toepassen? Bestel dan direct de trapmaantjes van uw voorkeur bij ons online. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op zodat we u van de juiste adviezen kunnen voorzien op het gebied van de bekleding van uw trap.

logoonder