Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
404
95%
Super
Snelle levering en super mooie traptrede
Aanbevelen: ja
6-1-2022
Marja,
Brielle
Praktisch
Zeer fijne trapmatten. Door zijn antislip patroon heb je goed grip op de traptreden. Mijn dochter dendert vaak te snel de trap op, maar door de matten is dit geen enkel probleem. Wij hebben deze trapmatten al ruim 4 jaar in gebruik en mijn dochter op de zolder gaat slapen, ook voor deze trap de matten besteld. Montage is kinderspel. Met de zeer sterke tap zitten ze binnen een mum van tijd vast en in die 4 jaar ook nog geen beweging in te krijgen. Erg tevreden, de investering meer dan waard!
Aanbevelen: ja
4-1-2022
Tanja,
Wassenaar
Goed
Kleurstaaltjes aangevraagd , waren netjes geleverd .alleen had de kleurstaaltjes wel iets groter verwacht . Als je een vraag hebt via de mail , wordt daar netjes en snel op geantwoord.
Aanbevelen: ja
2-1-2022
Marco,
Spijkenisse
Prima ervaring net als de aankoop van 15 en 10 jaar geleden
Onveranderd een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een prima leverancier die ook waar maakt wat er wordt beloofd.
Aanbevelen: ja
2-1-2022
Dirk,
Katwijk
Zeer tevreden
Na een misverstand dat zeer professioneel door U is rechtgezet hebben we de product stalen in goede orde ontvangen. Wat tijdens deze drukke dagen een knappe prestatie is van jullie! Welke kleur we gaan kiezen, dat zal nog wat familiaal overleg vergen. Prettige feestdagen André
Aanbevelen: ja
31-12-2021
Andre VAN PUT,
LINT
Goed
Ik ontving de steps erg krom (van voor naar achter krom, van bovenaf gezien hol). Ik heb meermaals geprobeerd te bellen maar kreeg de melding van de provider dat het nummer buiten gebruik was. Update: Leverancier heeft aangegeven dat zij met een storing te maken hadden op dat moment en dat meerdere dagen niet hebben opgemerkt. Hebben aangegeven dat het product wat krom moet zijn voor goede duurzame ligging. Heb daarop de review positief aangepast want het product is mooi en makkelijk te leggen.
Aanbevelen: nee
31-12-2021
Nico,
Oegstgeest
Snelle levering en topkwaliteit
Snelle levering en de trapmatten zijn mooie en ook de kleur en gemakkelijk om te onderhouden top
Aanbevelen: ja
16-12-2021
Sofie,
Kortenberg
Mooi product snel geleverd
Gisteren trap afgemaakt ziet er heel mooi uit. Denk dat de katten de trap nu niet meer kunnen slopen. Nog 1 trap te gaan en gaan zeker weer bestellen
Aanbevelen: ja
6-12-2021
Liset,
Maarssen
Snelle levering, goed product, mooi resultaat.
Ik heb gekozen voor zwarte maantjes op een spierwitte trap. Dit is inderdaad wel besmettelijk, maar dat neem ik voor lief, omdat ik het resultaat heel erg mooi vind.
Aanbevelen: ja
30-11-2021
Nicole,
Amsterdam
Voldoen uitstekend
Het monteren vraagt enige hsndigheid, maar het eindresultaat ziet er mooi en strak uit.
Aanbevelen: ja
30-11-2021
W,
Uden
Goed bedrijf en goede kwaliteit trapmatten
De trapmatten waren snel in huis, goede opvolging van de bestelling. Plaatsen van de. trapmatten was eenvoudig en eindresultaat is super!!
Aanbevelen: ja
19-11-2021
Pierre,
Soerendonk
Prima service
Goed product, snelle service
Aanbevelen: ja
5-11-2021
M.M.,
Groningen
Erg mooi
Erg mooi en makkelijk te verwerken
Aanbevelen: ja
14-9-2021
Carin,
Hendrik Ido ambacht
gemakkelijk in honderhoud
heel mooi product heb dat gezien in frankrijk in een b&b en ook een familie lid heeft het op de trap
Aanbevelen: ja
11-9-2021
Astrid bouthez,
vilvoorde
Uitstekende service
Ik ben erg goed geholpen en ben ontzettend tevreden met de extra service die is verleend bij het omruilen van de trapmat voor een andere kleur. Het feit dat communicatie zowel via e-mail als whatsapp kan plaatsvinden, vond ik een enorme pluspunt.
Aanbevelen: ja
9-9-2021
Whitney,
Rotterdam
Ongelooflijk goed product!
Gaat in onze woning al ruim 12 jaar mee!  Tussendoor een keer verwijderd en opnieuw bevestigd (ivm schilderen trap) maar het zit er nog steeds top op. En inderdaad eenvoudig te onderhouden en strak vormgegeven. Voor ons nieuwe huis overwegen we ze weer te bestellen. Nog even uitvinden wat de juiste kleur is 🙂
Aanbevelen: ja
9-9-2021
Danielle,
Eindhoven
Goed
24 uurslevering is niet waargemaakt dit is 48 uur geworden. Materiaal is goed, wel duur. En jammer dat je niet in een grotere maat kon bestellen aangezien we een best brede trap hebben. Verder netjes geleverd, updates gehad over levering.
Aanbevelen: ja
6-9-2021
Daniela van de Garde,
Rijen
Snelle service
Prima manier om te oriënteren op een aankoop
Aanbevelen: ja
1-9-2021
M.M.,
Groningen
goed
goede kwaliteit
Aanbevelen: nee
30-8-2021
wilco Hoogma,
Landgraaf
3 voorbeelden besteld en 1 is de verkeerde kleur
Net de micosteps ontvangen, 3 voorbeelden besteld. Helaas er zit één bruine bij (ik haat bruin) en die had ik beslist niet besteld. Ik wil de grijze met RODE STREEP Dus graag dit sample met de rode streep (de enige met ROOD in jullie collectie) alsnog toesturen. Dank. En wie weet word ik dan een tevreden cliënt. Inmiddelsheb ik het juiste sample heel snel ontvangen. Keurige en snelle service.
Aanbevelen: ja
4-9-2021
h deurloo,
wolfheze
Mooie en duurzame trapmatten!
Het plakken vergt geduld en precisie, maar dan heb je ook wat 🙂 ! Mooie afwerking op mijn trap!
Aanbevelen: ja
25-8-2021
Paula,
Alkmaar
Micostep is een aanrader, levert zoals afgesproken met duidelijke instructies..
Het plaatsen van de maantjes is een fluitje van een cent. Zou mooi zijn wanneer de tape al op de maantjes zit.
Aanbevelen: ja
22-8-2021
Nico Beck,
Emmen
Prachtig product, helemaal tevreden
Bestelling alles conform afspraak, snelle verzending, degelijk verpakt.
Aanbevelen: ja
9-8-2021
Marcel Dupon,
Den Haag
Goede service en probleem snel opgelost
Ik had 25 juli een bestelling geplaatst van 4 samples echter op 3 augustus nog niets ontvangen. 27 juli had ik een email gekregen dat de bestelling afgerond was. 2 augustus een email gestuurd met de vraag waar de samples zijn en wanneer ik deze kan ontvangen. Doordat de email van Micostep in mijn spambox kwam en ik dacht dat ik geen reactie kreeg, had ik een slechte review gegeven. Waar veel shops hier tekort schieten heeft Micostep wel degelijk een grote sprong voor want er werd direct actie ondernomen en contact gemaakt met mij. De meneer aan de telefoon bleef bijzonder vriendelijk en duidelijk waardoor ik ook vriendelijke bleef (ik ben een man die niet de kaas van het brood laat eten zal ik maar zeggen) Micostep ging de samples opnieuw opsturen en die komen vandaag aan. Kortom duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk!
Aanbevelen: ja
5-8-2021
Levi Heimgartner,
Maarssen
Fijne service en een mooi kwalitatief product
Helaas was het pakket twee dagen vertraagd door de drukte bij de post. Kregen hier gelijk een bericht over zodat we op de hoogte waren van deze vertraging. Service is top! Ook erg blij met de trapmatten. Het is een kwalitatief en degelijk product.
Aanbevelen: ja
1-8-2021
Jill,
Venlo
Helemaal top!
Zeker aan te bevelen! Goede service en snelle levering. Trapmatten zijn mooi van kleur en maken mijn trap alleen maar mooier.
Aanbevelen: ja
28-7-2021
M,
Weert
Mooie trapmatten en vlotte levering
We hebben eerst keurstaaltje besteld om de juiste kleur te bepalen die mooi bij onze muur past. Daarna trapmatten besteld. Goede communicatie en alles werd vlot geleverd!!
Aanbevelen: ja
27-7-2021
Piet,
Heusden
Trapdelen zijn glad
Trapmat delen zijn niet antislip maar is glad. Veiligheid niet aanwezig
Reactie van het bedrijf
De klant heeft ons niet goed beoordeeld. We hebben de klant er op gewezen dat hij de trapmatten retour kan sturen en dat hij dan het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Dit heef hij niet gedaan. Wij vinden het een beetje vreemd om een product met een 1 te beoordelen en het dan niet retour te sturen….??? Waarschijnlijk is hij toch tevreden over de kwaliteit van onze trapmatten…..
Aanbevelen: nee
27-7-2021
Angela,
Schiedam
Prima
Snelle leveren met goede instructies
Aanbevelen: ja
11-7-2021
Arthur,
Huisse
Heel mooi en makkelijk te leggen
Omdat het kunststof matjes zijn oogt het lekker strak.
Aanbevelen: ja
8-7-2021
Anne,
Hengelo
Degelijk en ziet er goed uit
Stofvrij, netjes.... Wij kwamen precies uit met de tape, iets extra zou geen kwaad kunnen. En dit is dan ook direct het enige verbeterpuntje. Volgende keer zou ik deze weer nemen.
Aanbevelen: ja
27-6-2021
Liane,
Ermelo
Top spul en prima levering.
Top spul en prima levering.
Aanbevelen: ja
14-6-2021
René ,
Oostvoorne
Perfecte kwaliteit, wat makkelijk in gebruik en schoonmaken van een trap belangrijk is.
Goede levering. Dat is de tweede keer dat ik deze koop.
Aanbevelen: ja
13-6-2021
Gerda,
Gorredijk
netjes afgeleverd met goede gebruiksaanwijzing.
kwaliteit matten zijn goed en de dubbelzijdige plakband hiervoor zeer goed is niet meer los te krijgen echt top. duimpje
Aanbevelen: ja
10-6-2021
Andre,
eindhoven
€7,50 bezorgkosten voor een brievenbus pakketje
Één rolletje tape besteld, plakt prima! Ik vind alleen €7,50 bezorgen voor een brievenbus pakketje wat aan de hoge kant..
Aanbevelen: ja
8-6-2021
Rob,
Maasdam
Snelle levering naar adres in zuid frankrijk
Na aantal staaltjes besteld te hebben een kleur gekozen en debestelling gedaan. Duidelijke handleiding Moet nog wel aan het werk maar moet lukken
Aanbevelen: ja
8-6-2021
John,
Amersfoort
Ze zijn oké.
De trapmatten zijn in orde. Het heeft wel een paar dagen geduurd voor ik ze thuis had, dat was iets minder.
Aanbevelen: ja
7-6-2021
Evert,
Hoogvliet Rotterdam
Zeer snelle reactie
Het aangevraagde staaltje van een trapmaantje werd razendsnel geleverd. Ziet er heel goed uit.
Aanbevelen: ja
6-6-2021
Wemmie,
Assen
Prima!!
Prima kwaliteit, goede service
Aanbevelen: ja
6-6-2021
Koen,
Tilburg
Prima product!
Snelle levering en staat keurig op de trap
Aanbevelen: ja
31-5-2021
Peter,
Kapelle
Geweldig
Zijn heel mooi ben er erg blij mee
Aanbevelen: ja
30-5-2021
Wim,
Breda
Tevreden
Heb gekregen wat gevraagd werd ,de trapmatten zijn van uitstekende kwaliteit
Aanbevelen: ja
10-5-2021
Theo,
Bredene
Nu een hele leuke en velige yrap
Zitten er nu een week op, goed en veilig product, de bijgeleverde dubbelzijdig plakband is super sterk
Aanbevelen: ja
29-4-2021
Marten,
Arum
Prima
Eindresultaat is erg mooi.
Aanbevelen: ja
17-4-2021
L.M,
Hellevoetsluis
Gewoon goed!!
Vanwege een andere kleur verf op de muur en trap ook de kleur van de treden aangepast. De oude Mico-step hebben jaren dienst gedaan zonder noemenswaardige slijtage. Bijgeleverde dubbelzijdige tape plakt als de beste.
Aanbevelen: ja
15-4-2021
Rob,
Geleen
Makkelijk te plaatsen mooi, stevig en veilig
Had ze al die heb ik op de recentelijk gerenoveerde trap naar de zonder gelegd. Ze zien er nog steeds mooi uit en nu daarom dezelfde gekocht voor de trap naar de bovenverdieping.
Aanbevelen: ja
12-4-2021
Theo,
Venlo
Mooie trapmaantjes
Trapmaantjes besteld, heel snel geleverd. Zie er mooi uit, goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden.
Aanbevelen: ja
8-4-2021
Monique,
Hellevoetsluis
Goed geregeld
Had al positieve ervaring. Wederom tevreden. Snel geleverd
Aanbevelen: ja
8-4-2021
René,
Breda
Top product voor mij geen tapijt maantjes
Na 8 jaar geleden trap 1 gedaan te hebben nu de 2e trap. Ze blijven super mooi!
Aanbevelen: ja
7-4-2021
Mark,
Wormer
Mooie stevige trapmatten
Makkelijk te plaatsen! Bijgeleverde tape is erg sterk. Let op met plaatsen, vast is echt vast Al met al een goede ervaring, blij mee
Aanbevelen: ja
7-4-2021
Bianca,
Boxmeer