Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
312
96%
Goed
Ik heb alleen maar 2 monsters aangevraagd en deze ook mogen ontvangen
Aanbevelen: ja
17-11-2020
John van Mulken,
ETTEN-LEUR
Prima product voor een leuke prijs
Super snelle levering
Aanbevelen: ja
11-11-2020
Carolina,
Kain
Mogelijkheid om een een staal te bestellen is goed idee
Zie boven
Aanbevelen: ja
8-11-2020
John,
Amersfoort
Prima. Goede kwaliteit, snelle levering
Prima
Aanbevelen: ja
5-11-2020
Sylvia,
Spanbroek
Goed spul en goede service en betaalbaar.
Niet te slijten en antislip. Prima spul
Aanbevelen: ja
5-11-2020
F.D Verburgh,
Strijen
Zeer goed
Zeerr snelle en keurig afleveren van deze kunststof maantjes. Deze zijn goed aantebrenge n ik beveel deze ten zeerste aan.
Aanbevelen: ja
26-10-2020
Ger,
Limbricht
Geleverd zoals afgesproken
Nieuw tape besteld om mijn trapmaantjes in mijn nieuwe huis te kunnen opplakken. Geleverd op afgesproken dag, keurig verpakt. (moet er wel bij zeggen dat het wat tegenviel om de trapmaantjes te verwijderen. Sommige stukken onder de treden waren alleen met grondverf behandeld en daar plakte de tape bijzonder goed op). Maar uiteindelijk wel allemaal gelukt!
Aanbevelen: ja
16-10-2020
Shirley ,
Wijster
Netjes verpakt en goed product
Nu een van de trappen weer in de lak is gezet, deze voorzien van deze Micostep halve manen. Bevestigen gaat vrij gemakkelijk, wel even goed positioneren want voor je het weet plakt die vast, maar dat leert snel. Wel een stanleymes of zo iets gebruiken ook voor het afhalen van de beschermlaag van het dubbelzijdige plakband dat werkt het snelst. Ik heb wel een opmerking de halve manen hadden wat mij betreft wel iets groter gemogen, met een draaitrap is 1 cm dieper te halen en 3 cm breder.
Aanbevelen: ja
15-10-2020
Pascal,
Krimpenerwaard
Prima materiaal met duidelijke uitleg.
Prima. Makkelijk om te leggen.
Aanbevelen: ja
5-10-2020
T,
Arnhem
Uitstekende service!
Het materiaal van de door mij bestelde trapmatjes, van PVC en bamboe, is veel te hard en stijf en glad om te gebruiken als trapbekleding voor een trap in huis, waar ik met sokken aan mijn voeten veilig en slipvast op wil kunnen lopen
Aanbevelen: ja
21-9-2020
ri,
Leiden
Zeer luxe uitstraling
Ik heb eerst mijn trap geschilderd. Daarna enkele kkeurstalen besteld. Dat is erg fijn voor de juiste kleur te bepalen. Daarna de matten besteld, volgende dag binnen. Mijn trap is weer als nieuw! De matten hebben een zeer luxe uitstraling. Ik woon op de eerste verdieping. Dus geen vieze stoffen matjes meer door de vieze schoenen. Uitkomst!
Aanbevelen: ja
18-9-2020
Arno,
Boxtel
Snel de sampels ontvangen
Mooie en de samples mogen ontvangen. Nu moeten we nog een keuze maken 😉
Aanbevelen: ja
14-9-2020
Kim,
Hen
Super mooie trapmaantjes
Makkelijk te bevestigen en het ziet er erg mooi uit, Binnen twee dagen binnen. Erg tevreden mee
Aanbevelen: ja
13-9-2020
Anita,
Kilder
Alles prima in orde
Wij zijn woonachtig in Duitslans. Na een zeer goede ervaring de eerste keer nu voor de 2e keer een bestelling gedaan. Beide keren zeer soepel en eenvoudig met een zeer goede informarie flow tot en met de levering aan toe.
Aanbevelen: ja
13-9-2020
Roelant,
Much
Heel tevreden! Super mooie kwaliteit en een snelle levering
Heel tevreden!!!
Aanbevelen: ja
25-8-2020
Caroline,
Katwijk
Uitstekend
Snelle levering, goede communicatie. Eerst kleurstalen besteld en daarna een bestelling gedaan voor een trap. De trapmatten zijn al geplaatst, ze zijn anti slip en de trap ziet en met de trapmatten heel mooi uit. Een aanrader!
Aanbevelen: ja
23-8-2020
Jill,
Eindhoven
Goed product, goede leverancier.
Circa 8 jaar geleden ook al eens besteld nu voor de zoldertrap ook trapmatten besteld. De trapmatten zijn wederom snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Goed bedrijf!!!
Aanbevelen: ja
19-8-2020
P,
Altweerterheide
Als je mooie trapmatten wilt die niet slijten, dan is mijn advies deze te kopen
In onze woonboerderij waren de trapmatten al enige tijd aan vervanging toe. Ook de trap moest geschilderd worden. Via de website van Micostep hebben we eerst wat stalen aangevraagd in verschillende kleuren. De kunststof trapmatten zijn toch wel duurder dan de stoffen trapmatten, en we wilden eerst zien of dat merkbaar was in de kwaliteit. Eigenlijk zijn deze producten niet te vergelijken. De uitstraling is veel luxer en de trapmatten zijn echt van goede kwaliteit en een verfraaiing van onze trap. Het advies om de trap te schilderen in de kleur van het streepje is echt een aanrader. Onze trap is weer als nieuw en we zijn erg tevreden met de nieuwe trapmatten.
Aanbevelen: ja
19-8-2020
Frank,
Weert
Snelle verzending kleurstalen
Bestelde kleurstalen snel afgehandeld en ontvangen. Niet tot aanschaf overgegaan, materiaal te plastic achtig naar onze smaak. Vrij harde toplaag, zoeken verder naar andere oplossing.
Aanbevelen: nee
16-8-2020
K-J,
Berkel
Prima product
prima product. Snelle levering. De treetjes zijn gemakkelijk te bevestigen met de bijgevoegde tape. Misschien is het nog een idee om een wat grotere maat in het assortiment op te nemen.
Aanbevelen: ja
15-8-2020
theo,
Groningen
Luxe uitstraling makkelijk te leggen
Ook goede kwaliteit montage tape
Aanbevelen: ja
11-8-2020
Cees,
Almere
Goed.
Monsters aangevraagd en de dag eena ontvangen. Prima.
Aanbevelen: ja
6-8-2020
Anita,
Roggel
Niet wat ik zoek
Ik dacht dat de toplaag van zachter rubber vervaardigd was Dit is niet wat ik zoek, jammer. Met cr groet, Theo Witjes.
Aanbevelen: nee
7-8-2020
Theo,
Arnhem
Snelle levering en product zoals verwacht
De trapmaantjes werden snel geleverd en voldoen helemaal aan de verwachting. Zorgvuldig verpakt met instructie en materialen om de maantjes op de trap te plaatsen. Wij hebben deze maantjes al jaren op een andere trap liggen. Goede kwaliteit, blijft mooi en goed te onderhouden.
Aanbevelen: ja
3-8-2020
Jo,
U
Mooie maantjes voor een goede prijs
De maantjes voldoen aan onze verwachtingen. De trap is beschermd, netjes en de katten kunnen het niet kapot krabben. Alleen jammer dat de slogan binnen 24 uur verzonden niet op ging. Vrijdag besteld en pas maandag verzonden.
Aanbevelen: ja
1-8-2020
Bianca,
Oss
Uitstekend
Alles volgens afspraak geleverd
Aanbevelen: ja
27-7-2020
Antoinette,
Almere
Prima
Snelle levering, duidelijke info.
Aanbevelen: ja
15-7-2020
Anke,
Sint-Oedenrode
Top product en levering
Alles volgens afspraak
Aanbevelen: ja
15-7-2020
Richard,
Maarn
Snelle levering, goed product.
Zie titel, niets aan toe te voegen.
Aanbevelen: ja
14-7-2020
Peter ,
Middelburg
Geweldig
Snelle reactie en de matjes zijn stevig en mooi.
Aanbevelen: ja
12-7-2020
Henny Tames,
Den Helder
Goede kwaliteit en snel te verwerken.
Ik had al wat ervaring met Micostep, maar alweer leveren ze goede kwaliteit, met een goede handleiding én daardoor snel aan te brengen. Zeer tevreden!
Aanbevelen: ja
6-7-2020
Herman,
Zenderen
mooi resultaat
Het is fijn om samples te kunnen bestellen en zo thuis te kunnen kijken wat het best past Trapmaantjes zijn makkelijk te plaatsen, knippen vh plakband kost te meeste tijd 😉 Ze blijven goed zitten en zijn makkelijk schoon maken
Aanbevelen: ja
2-7-2020
Renate,
amsterdam
Zeer tevreden
Goede sterke kwaliteit trap maantjes. Makkelijk te monteren en te onderhouden. Duidelijke site, snelle levering. Wij zijn zeer tevreden met dit product. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen.
Aanbevelen: ja
30-6-2020
Emma,
Moordrecht
Gezellig middagje matten leggen
Had eerst trapmatten van tapijt liggen, maar deze waren na 3 jaar al weer versleten. Ben al bij de lokale tapijtboer geweest, maar deze had helaas alleen maar van de zelfde kwalitatief uitermate teleurstellende trapmatten. Via google zag ik deze micosteps voorbij komen, heb maar meteen een doosje trapmatten besteld. De kwaliteit stelt je zeker niet teleur!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
Gijsbrecht,
Nederweert
Snelle, correct levering, mooi product.
We hebben afgelopen donderdag besteld en vandaag is de order geleverd en ik heb de trapmatten direct op de trap geplakt. Met bijgeleverde instructie stelde dat niet veel voor. We zijn heel content met het eindresultaat!!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
P,
Maarheeze
Super! Mooie trapmaantjes en hele goede service
Tweede keer dat we nu in een nieuw huis deze trapmaantjes hebben besteld. Ze zien er heel mooi uit en blijven jarenlang goed. Na melding dat kortingscode het niet deed alsnog 5 procent korting gekregen bovenop de eerste 5 procent. Service is uitstekend. Als we nog eens verhuizen gaan er ze zeker nog eens bestellen.
Aanbevelen: ja
28-6-2020
Aida,
Utrecht
Valt tegen
Leuk product maar ik vind de prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Ze zijn vrij prijzig maar je moet zelf nog een hoop werk doen voor je ze kan plaatsen. Op iedere mat moeten 5 stukken dubbelzijdig tape geplakt worden die je erbij krijg op een rol. En dan begint de ellende pas, het is een crime om het schutvel van deze tape af te krijgen als je ze wil gaan monteren. Ik denk dat mensen die geen nagels hebben uiteindelijk in een inrichting belanden omdat het gewoon niet lukt. De tegels zelf zijn wel aardig maar ook niet meer dan dat.
Reactie van het bedrijf
Micostep® levert de tape bewust los mee zodat de tape bij gebruik ‘vers’ is. Andere leveranciers plakken bij de productie van de trapmatten de tape vaak al op de trapmatten. Hierdoor is de tape vaak verouderd en is de hechting bij plaatsing van de trapmatten niet meer wat hij moet zijn. Omdat de tape bij Micostep® ‘vers’ is wordt een optimale hechting van de dubbelzijdige tape gewaarborgd en blijven de trapmatten mooi vlak op de traptreden zitten. Het verwijderen van de schutvellen gaat gemakkelijk met een vingernagel of als men geen nagels heeft met het puntje van een mes.
Aanbevelen: ja
23-6-2020
Arno,
Breda
Duurzaam en chic
Gemakkelijk aan te brengen met dubbelzijdig plakband. Het beschermt de randen van de traptreden tegen slijtage en brengt de trap op een hoger niveau.
Aanbevelen: ja
23-6-2020
Rob,
Geldrop
Top bedrijf en mooi product!
Goede communicatie en de bestelling werd snel geleverd. Mijn trap ziet er weer piekfijn uit met deze trapmatten.
Aanbevelen: ja
22-6-2020
P,
Budel
Trap is als nieuw
Wij hebben een houten trap en hebben deze opnieuw geschilderd en opgepimpt met deze trapmaantjes (zwart/wit). Wij hebben weer een hele mooie nieuwe trap en de trapmaantjes maken deze gewoon af. En het heeft ook nog als voordeel dat de trap minder snel beschadigt en een antislip heeft. Wij zijn zeer tevreden!!
Aanbevelen: ja
21-6-2020
DV,
-
zachter materiaal verwacht
ik had verwacht dat de trapmatten van zachter materiaal zouden zijn. hard plastic maakt de trappen net zo glad, lijkt het. ik miste de montage voorschriften maar die zijn later keurig toegezonden. de matten zitten er nu keurig op.
Aanbevelen: nee
29-6-2020
Petrus Kwinten,
Älvsjö - Zweden
Snelle levering
Na een proefbestelling (met ontvangst van een kortingsvoucher) hebben we voor trapmatten van micostep gekozen. Snelle levering en prima kwaliteit.
Aanbevelen: ja
15-6-2020
Peter,
Dongen
Goed verzorgd
Meer kleurkeuze had mooier geweest.
Aanbevelen: ja
9-6-2020
Hans,
Leiden
perfect !
binnen de afgesproken tijd geleverd, zie t er perfect uit !
Aanbevelen: ja
8-6-2020
Caspar,
landgraaf
Goed
Mooi product en makkelijk te monteren
Aanbevelen: ja
6-6-2020
Maarten,
Doetinchem
gemakkelijk en mooi
Deze matten zijn niet de goedkoopste. Ze zijn daarentegen wel mooi en gemakkelijk te plaatsen. De levering is ook vlot verlopen.
Aanbevelen: ja
6-6-2020
Ronny,
Schoten
Mooie trapafwerking
Mooie trapafwerking
Aanbevelen: ja
2-6-2020
jos ,
Voorhout
Snelle levering
Snelle levering, fijn dat er een kortingscode bij zat, om trap maantjes te bestellen, maar die was maar paar dagen geldig. Voor ons te kort , maar gaat zeker bestelling plaats vinden.
Aanbevelen: ja
2-6-2020
Bianca,
Nederweert
Top kwaliteit
Wat een mooie trapmaantjes. Eenvoudig te bevestigen met bijgeleverde tape en super stevig. Als je echt kwaliteit wil en klaar bent met de stoffige vloerbedekking maantjes, koop deze! Krijg je zeker geen spijt van.
Aanbevelen: ja
28-5-2020
Harriette,
Uden
Snelle levering, goede kwaliteit, schappelijke prijs
We hebben voor de trap van de begane grond naar de eerste verdieping 7 jaar geleden de trapmaantjes van micostep gebruikt, nu gaan we ook de trap van de eerste verdieping naar de zolder bekleden. De maantjes zijn deze week binnen gekomen, heel snel geleverd. De maantjes die al 7 jaar in gebruik zijn tonen nauwelijks gebruikerssporen. Daarnaast is de prijs heel schappelijk! Kortom; ik ben een tevreden klant
Aanbevelen: ja
28-5-2020
Lisanne,
Someren
0