Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
457
94%
Geweldig
Mooi product en goed zelf te plaatsen dmv een duidelijke handleiding.
Aanbevelen: ja
20-1-2023
Kees,
Beverwijk
Prachtig product
Duidelijke instructie eenvoudig te plaatsen en mooi resultaat
Aanbevelen: ja
20-1-2023
Julia ,
Wageningen
Zeer goed
de halve maatnjes zijn perfect maar net te klein voor mijn trap.
Aanbevelen: ja
18-1-2023
Jan,
Westervoort
Mooie matten maar lange levertijd .
Ik had het antislip wat dikker verwacht maar ze staan goed op een pas geverfde witte trap . Zeer jammer is dat de DPD er erg lang over doet om te leveren .De trapmatten beveel ik aan , maar de vervoerder niet .
Aanbevelen: ja
2-1-2023
Ronald,
Lopik
Mooi product
Heel mooi en stevig ,we gaan dit zeker aanschaffen voor op de zolder trap. Maar moet nog even wachten op de bekleding van de eerste verdieping trap.
Reactie van het bedrijf
Deze klant heeft op 16 november een bestelling geplaatst. Daaropvolgend zijn de samples op 17 november naar hem verstuurd. Vervolgens heeft hij op 23 november deze review geplaatst. Toen werd ons duidelijk dat de bestelling niet is afgeleverd. Wij hebben toen direct contact met de klant opgenomen, een nieuwe zending klaargemaakt en verstuurd. Deze tweede zending is op 24 november bij de klant afgeleverd!
Aanbevelen: ja
4-12-2022
Kees,
Beverwijk
Sample nooit ontvangen
Betaalde sample nooit ontvangen
Reactie van het bedrijf
Deze klant heeft op 16 november een bestelling geplaatst. Daaropvolgend zijn de samples op 17 november naar hem verstuurd. Vervolgens heeft hij op 23 november deze review geplaatst. Toen werd ons duidelijk dat de bestelling niet is afgeleverd. Wij hebben toen direct contact met de klant opgenomen, een nieuwe zending klaargemaakt en verstuurd. Deze tweede zending is op 24 november bij de klant afgeleverd!
Aanbevelen: nee
4-12-2022
M,
Breda
Prima, conform afspraak
Makkelijk besteld, op tijd geleverd, conform afspraak, redelijke prijs, eenvoudige montage
Aanbevelen: ja
21-11-2022
Rien,
Hoevelaken
Perfect
Snel geleverd , mooi verpakt. Perfecte tape om je trapmatten op te plakken. Duidelijke website
Aanbevelen: ja
14-11-2022
Marjan s.,
Alphen aan den Rijn
Perfecte trapmaantjes
Wij hebben deze al meer dan 10 jaar. Erg tevreden. Ze liggen muurvast, zijn antislip en geluiddempend. Pas de trap in een andere kleur geschilderd, dus ook de maantjes in een daarbij bijpassende kleur besteld en geplaatst. Uurtje plaatsen, met de bijgeleverde tape, en de trap ziet er weer top uit.
Aanbevelen: ja
6-11-2022
Anita,
Arnhem
Mooi strak en makkelijk in onderhoud
Ziet er netjes uit, en makkelijk te bevestigen met het mee geleverde dubbelzijdige tape.
Aanbevelen: ja
26-10-2022
Leo,
Rotterdam
Er gaat een bestelling komen
Kleur bevalt goed dus we gaan straks een bestelling plaatsen
Aanbevelen: ja
17-10-2022
Marco,
Limburg
Kwaliteit
Goed van kwaliteit, montage duurde wat langer helaas :). Meegeleverde tape is enorm stevig en kleeft heel goed. Min puntje is, er wordt aangeven binnen 24 uur verzonden op de site. Helaas was dat niet van geval, mijn verzending is 2 dagen later verstuurd.
Aanbevelen: ja
15-10-2022
Fatma,
Rotterdam
De monsters zien er goed uit, gaan de maantjes nog bestellen.
Nog geen halve maantjes besteld. Alleen monsters besteld.
Aanbevelen: ja
7-9-2022
J W,
Gilze
Mooi!
Vanwege de katten zochten we ander materiaal dan stof. Dit ziet er netjes uit en beschermd de traptreden op de delen waar veel gelopen wordt
Aanbevelen: ja
5-9-2022
Yone,
Dordrecht
Mooie trapbekleding
We hebben de Microstep trapbekleding zoals verwacht al binnen enkele dagen ontvangen. Er zit voldoende tape bij om de bekleding te bevestigen. Duidelijke beschrijving. Eenvoudig maar nauwkeurig klusje. Het resultaat is mooi en gaat slijtage van de trap tegen. Hopelijk gaat de Micostep trapbekleding lang mee!
Aanbevelen: ja
24-8-2022
Franka,
Echt
Niet van toepassing
Onze voorkeur gaat uit naar stoffen trapmatten, dus kunststof valt dan helaas af. Met vriendelijke groet, Huub Bours
Aanbevelen: nee
23-8-2022
Huub,
Margraten
Top
Makkelijk te monteren en het zit er mooi uit
Aanbevelen: ja
1-8-2022
Anja,
Geleen
Goed
Prima ,snelle levering ,en keurig verpakt
Aanbevelen: ja
1-8-2022
Eva,
Wijchen
Uitstekend
Helemaal blij met m’n trapmaantjes zijn exact waar ik al een tijd naar op zoek was. Alleen jammer dat de dubbelzijdige tape zelf geplaatst moet worden is ff een knip en plak werkje, maar zou zo weer bestellen.
Aanbevelen: ja
24-6-2022
Jessica,
Almere
Kleine staaltjes, eentje zonder nummer
De stalen zijn wel heel klein, om te beoordelen of deze veilig zijn. De kleuren zijn wel goed zichtbaar. 1 van de vier stalen had geen kleurnummer. Is het mogelijk 1 hele trapmat te bestellen zodat wij kunnen beoordelen of een dergelijke mat niet te glad is?
Aanbevelen: ja
23-6-2022
Tineke,
Houten
Uitstekend product
Zeer tevreden met dit product. We hebben een puppy en sinds deze trapmatten er zijn durft hij de trap naar beneden. En zeer makkelijk om schoon te maken!!
Aanbevelen: ja
22-6-2022
Steph,
Assen
Nette oplossing, snel compleet geleverd.
Bestel wel de originele kleefband er bij, dat is wel speciale !
Aanbevelen: ja
15-6-2022
Jan,
Tilburg
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Mooie oplossing voor een gladde trap. Strakke en fraaie uitstraling en makkelijk te bevestigen.
Aanbevelen: ja
13-6-2022
Renate,
Goirle
ben er zeer tevreden mee
had ze bij mijn familie gezien en vond ze erg leuk en heb ze toen ook besteld
Aanbevelen: ja
12-6-2022
M lourenssen cox,
SIEBENGEWALD LB
Helemaal top!
Mijn ervaring met Micostep is helemaal top ! Eerst een aantal kleurstalen besteld, om tot de juiste kleurkeuze te komen. Uiteindelijk voor de antraciet, zwarte gekozen. Bestellen ging heel makkelijk en de bestelling heel snel afgeleverd. Het is een heel mooi product en in de doos een duidelijke instructie over het aanbrengen. Tape waar mee je de matjes op de trap bevestigd is enorm stevig en makkelijk in gebruik.
Aanbevelen: ja
10-6-2022
Michiel,
Roosendaal
Netjes en makkelijk te plaatsen
Snel geleverd en gemakkelijk te plaatsen
Aanbevelen: ja
8-6-2022
Eric,
Brasschaat
Echt een aanrader!
Duidelijke website en eenvoudig bestellen. Nette levering van de trapmaantjes, goed en degelijk verpakt. Duidelijke handleiding en makkelijk zelf te doen. Echt een aanrader als u nadenkt over een betaalbare traprenovatie of als uw bestaande trapmatten aan vervanging toe zijn.
Aanbevelen: ja
1-6-2022
Ineke,
Spijkenisse
Dit is m’n tweede aankoop, de eerste heeft er 12 jaar opgezeten.
Supersnel geleverd en prachtig resultaat
Aanbevelen: ja
22-5-2022
Auktje,
Winschoten
Snelle levering
-
Aanbevelen: ja
18-5-2022
Thierry,
Linter
Een tegenvaller, uitstekende trapbescherming maar geen trapmat.
Natuurlijk, er stond ook kunststof trapmat... maar het is plastic en geen trapmat. Een vrij hard plastic half maantje, ik denk dat ik als simpele consument bij de zwaar belastbare industriële trapbescherming was aangeland. Misschien prima in een winkel, maar niet bij mij thuis. Kortom, zeker niet het product wat ik verwacht als ik een trapmat bestel, de volgende keer moet maar beter research doen. Zeker een puntje extra voor de uitstekende afhandeling, retour was geen probleem, zelfs zonder de originele verpakking.
Aanbevelen: nee
19-5-2022
Ben,
Oosthem
Super
Les échantillons sont arrivés rapidement. Reste plus qu'à choisir ....
Aanbevelen: ja
29-4-2022
Jacques,
Strasbourg
Prima levering en kwaliteit
Prima
Aanbevelen: ja
29-4-2022
john,
Rosmalen
fantastisch
duidelijke website. Mooi assortiment. Snel geleverd, goede communicatie daaromtrent. Duidelijke instructie.Goede kwaliteit. Een staat echt geweldig. Ben er erg blij mee.
Aanbevelen: ja
29-4-2022
Birgitte,
Noord-Scharwoude
perfecte levering
Overzichtelijke website, perfecte uitleg over de producten. snelle levering
Aanbevelen: ja
25-4-2022
Lintje,
vlaams brabant
Service is uitstekend!!
De trapmatten waren net te klein, waardoor ze niet over de lijmresten van de oude pasten en we toch andere heb gekocht. Maar, deze zijn echt van mooie kwaliteit en zien er erg mooi uit! De service was echt heel goed, het terugsturen en geld terugstorten ging heel vlot.
Aanbevelen: ja
19-4-2022
Eefje,
Leiden
Prima
Mooi materiaal, ik ga de trapmaantjes aanschaffen.
Aanbevelen: ja
10-4-2022
S.A,
Groningrn
Prima
Snelle levering, duidelijke handleiding en goede kwaliteit. Dit product inmiddels ook aan mijn dochter aangeraden.
Aanbevelen: ja
4-4-2022
Vera,
Vlaardingen
mooi product
mooi product en snelle levering
Aanbevelen: ja
2-4-2022
Wim ,
Veghel
Goed, Zoals het behoort te wezen,daar betaal ik voor.
hoeft niet.
Aanbevelen: ja
2-4-2022
WF Wildenburg,
Amsterdam
Helemaal TOP
Net als een eerdere bestelling bij Micosteps, was het dit keer ook weer netjes verzorgd en snel geleverd.
Aanbevelen: ja
23-3-2022
Simone,
Noordoostpolder
zeer snelle levering en kwaliteit
zeer snelle levering en kwaliteit
Aanbevelen: ja
12-3-2022
F.D Verburgh,
Strijen
Aangeboden kleur niet leverbaar
Super ervaring, bestelling werd geplaatst nadat we werden begeleid en verder geholpen.
Reactie van het bedrijf
De klant had kleurstaaltjes besteld van een kleur die uitlopend was. Op het moment van bestellen was er nog een beperkte voorraad trapmatten in de betreffende kleur. Echter op het moment dat we de kleurstalen gingen uitleveren was de voorraad trapmatten van deze kleur verkocht. Het betrof een kleur die niet meer terugkomt in ons assortiment dus hebben wij spijtig genoeg de klant moeten informeren dat we de gevraagde trapmatten niet meer kunnen leveren. Om de klant een alternatief te bieden hebben we hem aangeboden dat hij gratis een aantal andere kleurstalen kan bestellen.
Aanbevelen: ja
9-3-2022
Kristiaan,
Dendermonde
Mooi product, snelle levering
Op mijn vers geschilderde donker groene trap mooie roomwit/bamboe trapmatten geplaatst. Makkelijk op te plakken. Het meeste werk is nog de dubbelzijdige tape aanbrengen. Het maakt de trap echt af!!
Aanbevelen: ja
28-2-2022
Robert Jan,
Soest
Prima antislip matten
.
Aanbevelen: ja
27-2-2022
Ilona,
Reusel
Goede kwaliteit en snelle service
Goede kwaliteit en snelle service. Duidelijk website waar je een goede keus kunt doen. Vriedelijke klantservice en bezorging.
Aanbevelen: ja
23-2-2022
Stefano,
Eindhoven
Geweldig product.
De trap maantjes zijn in twee uurtjes gelegd. Het tape dat erbij zit is super plakbaar.
Aanbevelen: ja
21-2-2022
Louise,
Lisse
Geweldig product!
Mooi en stijlvol product. De zwarte matjes staan prachtig op een wit gelakte trap! De dubbelzijdige tape is van top kwaliteit. En 1 rol is ruim voldoende voor 13 treden. Keurige verzending. Zeer tevreden. Bedankt voor de nette service!
Aanbevelen: ja
19-2-2022
Sp,
Bussum
Top product maakt de trap echt af.
Alles snel geleverd, ruim voldoende tape die echt heel goed werkt. De trap bekleding maakt onze trap echt af.
Aanbevelen: ja
9-2-2022
John,
Hellevoetsluis
Prima geregeld
Mooi snel geleverd en goede handleiding. Prima zo
Aanbevelen: ja
6-2-2022
CJ,
Harderwijk
Mooi product.
Maantjes liggen in een keer strak en mooi op de trap.
Aanbevelen: ja
6-2-2022
Wim,
Roermond