Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
282
97%
Goede kwaliteit en snel te verwerken.
Ik had al wat ervaring met Micostep, maar alweer leveren ze goede kwaliteit, met een goede handleiding én daardoor snel aan te brengen. Zeer tevreden!
Aanbevelen: ja
6-7-2020
Herman,
Zenderen
mooi resultaat
Het is fijn om samples te kunnen bestellen en zo thuis te kunnen kijken wat het best pastTrapmaantjes zijn makkelijk te plaatsen, knippen vh plakband kost te meeste tijd 😉Ze blijven goed zitten en zijn makkelijk schoon maken
Aanbevelen: ja
2-7-2020
Renate,
amsterdam
Zeer tevreden
Goede sterke kwaliteit trap maantjes. Makkelijk te monteren en te onderhouden. Duidelijke site, snelle levering. Wij zijn zeer tevreden met dit product. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen.
Aanbevelen: ja
30-6-2020
Emma,
Moordrecht
Gezellig middagje matten leggen
Had eerst trapmatten van tapijt liggen, maar deze waren na 3 jaar al weer versleten. Ben al bij de lokale tapijtboer geweest, maar deze had helaas alleen maar van de zelfde kwalitatief uitermate teleurstellende trapmatten. Via google zag ik deze micosteps voorbij komen, heb maar meteen een doosje trapmatten besteld.De kwaliteit stelt je zeker niet teleur!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
Gijsbrecht,
Nederweert
Snelle, correct levering, mooi product.
We hebben afgelopen donderdag besteld en vandaag is de order geleverd en ik heb de trapmatten direct op de trap geplakt. Met bijgeleverde instructie stelde dat niet veel voor. We zijn heel content met het eindresultaat!!
Aanbevelen: ja
29-6-2020
P,
Maarheeze
Super! Mooie trapmaantjes en hele goede service
Tweede keer dat we nu in een nieuw huis deze trapmaantjes hebben besteld. Ze zien er heel mooi uit en blijven jarenlang goed. Na melding dat kortingscode het niet deed alsnog 5 procent korting gekregen bovenop de eerste 5 procent. Service is uitstekend. Als we nog eens verhuizen gaan er ze zeker nog eens bestellen.
Aanbevelen: ja
28-6-2020
Aida,
Utrecht
Valt tegen
Leuk product maar ik vind de prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. Ze zijn vrij prijzig maar je moet zelf nog een hoop werk doen voor je ze kan plaatsen. Op iedere mat moeten 5 stukken dubbelzijdig tape geplakt worden die je erbij krijg op een rol. En dan begint de ellende pas, het is een crime om het schutvel van deze tape af te krijgen als je ze wil gaan monteren. Ik denk dat mensen die geen nagels hebben uiteindelijk in een inrichting belanden omdat het gewoon niet lukt. De tegels zelf zijn wel aardig maar ook niet meer dan dat.
Reactie van het bedrijf
Micostep® levert de tape bewust los mee zodat de tape bij gebruik ‘vers’ is. Andere leveranciers plakken bij de productie van de trapmatten de tape vaak al op de trapmatten. Hierdoor is de tape vaak verouderd en is de hechting bij plaatsing van de trapmatten niet meer wat hij moet zijn. Omdat de tape bij Micostep® ‘vers’ is wordt een optimale hechting van de dubbelzijdige tape gewaarborgd en blijven de trapmatten mooi vlak op de traptreden zitten. Het verwijderen van de schutvellen gaat gemakkelijk met een vingernagel of als men geen nagels heeft met het puntje van een mes.
Aanbevelen: ja
23-6-2020
Arno,
Breda
Duurzaam en chic
Gemakkelijk aan te brengen met dubbelzijdig plakband. Het beschermt de randen van de traptreden tegen slijtage en brengt de trap op een hoger niveau.
Aanbevelen: ja
23-6-2020
Rob,
Geldrop
Top bedrijf en mooi product!
Goede communicatie en de bestelling werd snel geleverd. Mijn trap ziet er weer piekfijn uit met deze trapmatten.
Aanbevelen: ja
22-6-2020
P,
Budel
Trap is als nieuw
Wij hebben een houten trap en hebben deze opnieuw geschilderd en opgepimpt met deze trapmaantjes (zwart/wit). Wij hebben weer een hele mooie nieuwe trap en de trapmaantjes maken deze gewoon af. En het heeft ook nog als voordeel dat de trap minder snel beschadigt en een antislip heeft. Wij zijn zeer tevreden!!
Aanbevelen: ja
21-6-2020
DV,
-
zachter materiaal verwacht
ik had verwacht dat de trapmatten van zachter materiaal zouden zijn. hard plastic maakt de trappen net zo glad, lijkt het.ik miste de montage voorschriften maar die zijn later keurig toegezonden.de matten zitten er nu keurig op.
Aanbevelen: nee
29-6-2020
Petrus Kwinten,
Älvsjö - Zweden
Snelle levering
Na een proefbestelling (met ontvangst van een kortingsvoucher) hebben we voor trapmatten van micostep gekozen. Snelle levering en prima kwaliteit.
Aanbevelen: ja
15-6-2020
Peter,
Dongen
Goed verzorgd
Meer kleurkeuze had mooier geweest.
Aanbevelen: ja
9-6-2020
Hans,
Leiden
perfect !
binnen de afgesproken tijd geleverd, zie t er perfect uit !
Aanbevelen: ja
8-6-2020
Caspar,
landgraaf
Goed
Mooi product en makkelijk te monteren
Aanbevelen: ja
6-6-2020
Maarten,
Doetinchem
gemakkelijk en mooi
Deze matten zijn niet de goedkoopste. Ze zijn daarentegen wel mooi en gemakkelijk te plaatsen. De levering is ook vlot verlopen.
Aanbevelen: ja
6-6-2020
Ronny,
Schoten
Mooie trapafwerking
Mooie trapafwerking
Aanbevelen: ja
2-6-2020
jos ,
Voorhout
Snelle levering
Snelle levering, fijn dat er een kortingscode bij zat, om trap maantjes te bestellen, maar die was maar paar dagen geldig. Voor ons te kort , maar gaat zeker bestelling plaats vinden.
Aanbevelen: ja
2-6-2020
Bianca,
Nederweert
Top kwaliteit
Wat een mooie trapmaantjes. Eenvoudig te bevestigen met bijgeleverde tape en super stevig. Als je echt kwaliteit wil en klaar bent met de stoffige vloerbedekking maantjes, koop deze! Krijg je zeker geen spijt van.
Aanbevelen: ja
28-5-2020
Harriette,
Uden
Snelle levering, goede kwaliteit, schappelijke prijs
We hebben voor de trap van de begane grond naar de eerste verdieping 7 jaar geleden de trapmaantjes van micostep gebruikt, nu gaan we ook de trap van de eerste verdieping naar de zolder bekleden. De maantjes zijn deze week binnen gekomen, heel snel geleverd. De maantjes die al 7 jaar in gebruik zijn tonen nauwelijks gebruikerssporen. Daarnaast is de prijs heel schappelijk! Kortom; ik ben een tevreden klant
Aanbevelen: ja
28-5-2020
Lisanne,
Someren
Snelle levering en strakke trapmaantjes
Na aanvraag stalen kreeg ik deze snel binnen. Zo een goed beeld hoe het eruit ziet. Na bestelling snel geleverd. Inderdaad voor de levering al de vraag naar beoordeling. Dat is wel wat voorbarig.
Aanbevelen: ja
27-5-2020
M,
Spanbroek
We gaan zeker bestellen
Monster stukjes besteld om een goede keuze te maken. Waren snel binnen!
Aanbevelen: ja
19-5-2020
Chretien,
emmen
Goed product en snelle levering
Snelle levering, trapmatten makkelijk te bevestigen. Mooi resultaat. Blij mee.
Aanbevelen: ja
16-5-2020
Cecile,
Putten
SNELLE EN PERFECTE LEVERING
Een snelle service en levering.Enorm blij met de nieuwe tegels.Staan super op onze geverfde trap in tin kleur.
Aanbevelen: ja
16-5-2020
Petra,
Kantens
Goede service en makkelijke manier om te bevestigen.
Ben er heel blij mee!
Aanbevelen: ja
16-5-2020
Caroline,
Kampen
Uitstekend
Snelle levering en duidelijke instructies over de werkwijze om de trapmaantjes te leggen.
Aanbevelen: ja
15-5-2020
Ron,
Driebergen
Snelle en goede levering
Een mooi product , snelle levering en goede uit leg voor montage.
Aanbevelen: ja
12-5-2020
Bart,
Papendrecht
Stalen op kleur beschikbaar, fijn!
Na enkele staaltjes op kleur te hebben ontvangen, snel een keuze gemaakt en besteld. De levering was snel en goed. De traptreden waren naar verwachting.
Aanbevelen: ja
12-5-2020
bea vermeeren,
terneuzen
fraai!
recent de trappen van onze nieuwbouw woning ''beplakt'' met micosteps. Kozen we in onze vorige woning voor een lichte kleur, deze keer hebben we de antraciet met lichtgrijs gekozen op een witte trap. bijpassend de leuningen antraciet gemaakt, fraai om te zien!
Aanbevelen: ja
12-5-2020
Anoniem,
Zuid Holland
Mooie en leuke steps
Zijn mooie stevige steps . Hoop dat de kleur mooi blijft. Vindt ze nogal prijzig als ik de grondstoffen bekijk.
Aanbevelen: ja
11-5-2020
Peter ,
Valkenswaard
Mooi materiaal, sluit goed aan op de trap. Blijft netjes zitten.
Keurig en snel verzonden. Mooie matjes. Stevig materiaal. Voor het bevestigen van de tape moet je even de tijd nemen. Maar ze sluiten mooi aan op de trap en blijven goed zitten.
Aanbevelen: ja
10-5-2020
D.L. Kroon,
Alphen aan den Rijn
Snel super kwaliteit
Al eerder bij jullie besteld, altijd snel en goed service. Trapmaantjes zijn van hoge kwaliteit en mooie kleur combinatie.
Aanbevelen: ja
9-5-2020
Zsuzsi,
Lelystad
Topservice
Snel reageren, snelle bezorging, mooi product
Aanbevelen: ja
7-5-2020
A,
Ede
Super!
Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen en het ziet er fantastisch uit. Absoluut de finishing touch!
Aanbevelen: ja
5-5-2020
Jolanda,
RIJSWIJK ZH
Goede service, modern style traprenovatie
Prima. Ook de instructies voor het zelf plaatsen zijn erg duidelijk.
Aanbevelen: ja
4-5-2020
Jens de Vries,
Breda
Mooie trapmatten
Mooie trapmatten, kleur is juist. Redelijk makkelijk te vevestigen, goede kwaliteit van tape om de matten vast te kleven. Alleen 1 tip, beetje meer tape voorzien. Ik hen 1 mat opnieuw moeten kleven omdat die niet juist zat. Ik had juist genoeg tape. Snelle levering.
Aanbevelen: ja
3-5-2020
Andy,
Putte
Toppy
Mooie kwaliteit en erg praktisch. Gemakkelijk te plaatsen.
Aanbevelen: ja
1-5-2020
Anja,
Geleen
mooie en stevige trapmatten
Ik heb de trapmatten ontvangen en volgende de bijgeleverde instructies gelegd. Allemaal heel makkelijk. Ziet er mooi uit.
Aanbevelen: ja
28-4-2020
René Klarenbeek,
Hilversum
Uitstekend
Snelle levering, duidelijke handleiding. Prijs/Kwaliteit verhouding prima. Aanbrengen heel goed, mede door de aangebrachte hoeklijn onder de vloerbedekking en prima hechting van de plakstrippen.
Aanbevelen: ja
26-4-2020
P.M. Heijnen,
Hellevoetsluis
Super product!
Wat een super product!Nadat mijn 3 katten tot 2 maal toe onze traditionele stoffen trapmatten hadden gesloopt, ben ik opzoek gegaan naar een duurzamere oplossen en ben ik bij Micostep terecht gekomen. Wat ik heel prettig vind is dat je kleurstalen kan bestelen, waardoor je goed kan kijken welke kleur het beste bij je past. Dat is toch makkelijker als kiezen van een plaatje op een website.Levering ging ontzettend snel. 2 dagen na bestellen hadden we de trapmatten al in huis. Het plaatsen van de matten is heel simpel. Trap goed schoonmaken, meten waar de matten moeten komen, dubbelzijdige tape op maat knippen en op de matten plakken en matten bevestigen. En doordat ze van kunststof zijn heeft de trap meteen een veel moderner uiterlijk.Micostep schrijft op hun website dat de trapmatten ideaal zijn voor kattenbezitters. En het is echt waar. Mijn katten laten de matten netjes met rust. De trap ziet er netjes en verzorgd uit, geen rondvliegende pluizen.Echt een aanrader!
Aanbevelen: ja
22-4-2020
Ilse,
Bodegraven
Nette trapmaantjes
De trapmaantjes zien er netjes uit en zijn gemakkelijk te bevestigen.Let wel op dat er in het klein het logo staat vermeld. Dat vonden wij wel een klein minpunt.
Aanbevelen: ja
20-4-2020
Eline,
Rotterdam
Super
Na 15 jaar nog steeds mooi en niet versleten. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard!
Aanbevelen: ja
11-4-2020
Lodewijk ,
Lelystad
Snelle service, voldoet aan verwachting.
Zie de titel van dit onderwerp, tevreden en makkelijk te monteren.
Aanbevelen: ja
9-4-2020
Wg,
Etten-leur
Snelle levering en product is net zo als op de foto vd websute
Z
Aanbevelen: ja
8-4-2020
Ilona,
Ben.leeuwen
Perfecte stijlvolle treden met minder slijtage
Prima product
Aanbevelen: ja
3-4-2020
FRANK,
DE PINTE
Goed
Goed zuiver te houden ben tevreden
Aanbevelen: ja
3-4-2020
Karin,
Swalmen
Super strak en mooie trapmaantjes
Makkelijke montage en super eindresultaat.
Aanbevelen: ja
31-3-2020
Bas,
Hoorn
mooi product en zeer makkelijke montage
Het product is zoals wordt omschreven op de website. Anti slip, zeer makkelijke montage en geluid dempend.Alleen het verpakkingsmateriaal zou wat minder mogen.
Aanbevelen: ja
31-3-2020
Erik,
Maasbree
Super produkt
Hele fijne matten en goede service en levering
Aanbevelen: ja
31-3-2020
Sandy,
Dronten
Mooi product met duidelijke informatie.
Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf en dit product. De firma is telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en verzend de producten goed verpakt.
Aanbevelen: ja
31-3-2020
M.H.E.,
Zoetermeer
0