Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
332
96%
Zeer blij met de aankoop van de nieuwe trapmatten.
Goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Een meerwaarde voor mijn trap.
Aanbevelen: ja
Gisteren
Angelique Verhoeven,
Leuven
super snelle levering
dit zijn de beste trapmatten die er zijn nieuwe besteld i.v.m verhuizing. in mijn vorige huis 10 jaar gelegen geen krasje of slijtage te zien. kortom super
Aanbevelen: ja
18-1-2021
frank,
oss
Perfect service, mooie product!
Ons trap was gedekt met vloerbedekking! Wel heel veel werk om alles schoon te krijgen en plamuren en schilderen, maar de eind resultaat is verbluffend mooi met de micosteps!
Aanbevelen: ja
17-1-2021
John,
Hoek van Holland
Goed
De trapmatten zijn mooi het enige wat ik vond tegen vallen is dat je de plakstrip er zelf op moest doen dat was nog een karwei omdat de lijm erg sterk is en je schaar er niet beter tegen op kan dus als daar nog wat op gevonden kan worden dan is het perfecte
Reactie van het bedrijf
De dubbelzijdige tape die we meeleveren bestaat voor circa 95% uit lijmmassa en in de beschrijving die we meeleveren geven we aan dat de tape op lengte gesneden moet worden met een scherp mes, dwz een breekmes of Stanley mes. Als u de dubbelzijdige tape met een schaar op lengte maakt dan valt dit inderdaad niet mee. Gebruik daarom altijd een breekmes of een Stanley mes.
Aanbevelen: ja
18-1-2021
Danielle,
Utrecht
Keurig
Snelle bezorging, liggen heel mooi op de trap
Aanbevelen: ja
16-1-2021
Margreet,
Grijpskerke
Snelle levering
Uniek product dat zeker de moeite waard is om te bestellen, zal ik dan ook zeker doen
Aanbevelen: ja
10-1-2021
Anny Tebrunsvelt,
Horst
Super!!!!
Top product
Aanbevelen: ja
7-1-2021
Paula Vlijm,
Nieuw Vennep
Jammer dat er geen op maat gemaakte plastics bij zitten.
Verder prima!
Aanbevelen: ja
5-1-2021
Jenny,
Wezep
Levering snel en goed
Keurig
Aanbevelen: ja
2-1-2021
Edith,
Zelhem
Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
De kleur van mijn vorige micostep trapmaantjes is na 15 jaar wat gedateerd. Zijn echter nog lang niet versleten. Nu een nieuwe set besteld die qua kleur beter past bij deze tijd.
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Arno,
Roosendaal
Na meer dan 4 jaar nog als nieuw
Meer als 4 jaar geleden geplaatst. Nu verwijderd om de trap weer te schilderen. Ze zien er nog als nieuw uit. Het dubbelzijdige tape wat ze mee leveren is echt top. En ook nog makkelijk te verwijderen.
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Tim,
Hengelo
Snelle levering en goede kwaliteit
Positief en als ik in de toekomst nieuwe nodig heb doe ik dat bij jullie
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Marcel,
Zwartewaal
Mooie voorbeelden
Mooie voorbeelden
Aanbevelen: ja
22-12-2020
Ilona,
Emmeloord
Super bedrijf
Mooi assortiment en erg snel geleverd mooi materiaal
Aanbevelen: ja
10-12-2020
Frieda,
Wolvega
Super bedrijf!! Snelle levering.
Mooie maantjes perfect !
Aanbevelen: ja
10-12-2020
Krista,
Zevenaar
Product conform verwachting met uitstekende montage instructie op Micostep website!!!
Als bovenstaande. Ben benieuwd hoe gebruik bevalt...
Aanbevelen: ja
9-12-2020
Sjeng,
Oosterhesselen
Goede kwaliteit!
Snelle en duidelijke levering
Aanbevelen: ja
8-12-2020
Thea,
Erica
Prima ervaring
Gemakkelijk te bestellen en geleverd op aangegeven tijdstip. Goede service.
Aanbevelen: ja
6-12-2020
Lisette,
St.-Annaparochie
Goede service, snelle levering, makkelijk in gebruik.
5 jaar geleden heb ik een eerste stel Micostep trapmatten besteld. Deze bevielen uitstekend en zitten nog steeds mooi. Echter een nieuw huis vraagt ook om nieuwe matten. Wederom is de service uitstekend. Snelle levering, fijne korting en opnieuw hele mooie, functionele trapmatten!
Aanbevelen: ja
6-12-2020
Fleur,
Meteren
Snelle service
Stalen besteld en deze waren snel binnen
Aanbevelen: ja
1-12-2020
Jean,
Haarlem
Goed
Ik heb alleen maar 2 monsters aangevraagd en deze ook mogen ontvangen
Aanbevelen: ja
17-11-2020
John van Mulken,
ETTEN-LEUR
Prima product voor een leuke prijs
Super snelle levering
Aanbevelen: ja
11-11-2020
Carolina,
Kain
Mogelijkheid om een een staal te bestellen is goed idee
Zie boven
Aanbevelen: ja
8-11-2020
John,
Amersfoort
Prima. Goede kwaliteit, snelle levering
Prima
Aanbevelen: ja
5-11-2020
Sylvia,
Spanbroek
Goed spul en goede service en betaalbaar.
Niet te slijten en antislip. Prima spul
Aanbevelen: ja
5-11-2020
F.D Verburgh,
Strijen
Zeer goed
Zeerr snelle en keurig afleveren van deze kunststof maantjes. Deze zijn goed aantebrenge n ik beveel deze ten zeerste aan.
Aanbevelen: ja
26-10-2020
Ger,
Limbricht
Geleverd zoals afgesproken
Nieuw tape besteld om mijn trapmaantjes in mijn nieuwe huis te kunnen opplakken. Geleverd op afgesproken dag, keurig verpakt. (moet er wel bij zeggen dat het wat tegenviel om de trapmaantjes te verwijderen. Sommige stukken onder de treden waren alleen met grondverf behandeld en daar plakte de tape bijzonder goed op). Maar uiteindelijk wel allemaal gelukt!
Aanbevelen: ja
16-10-2020
Shirley ,
Wijster
Netjes verpakt en goed product
Nu een van de trappen weer in de lak is gezet, deze voorzien van deze Micostep halve manen. Bevestigen gaat vrij gemakkelijk, wel even goed positioneren want voor je het weet plakt die vast, maar dat leert snel. Wel een stanleymes of zo iets gebruiken ook voor het afhalen van de beschermlaag van het dubbelzijdige plakband dat werkt het snelst. Ik heb wel een opmerking de halve manen hadden wat mij betreft wel iets groter gemogen, met een draaitrap is 1 cm dieper te halen en 3 cm breder.
Aanbevelen: ja
15-10-2020
Pascal,
Krimpenerwaard
Prima materiaal met duidelijke uitleg.
Prima. Makkelijk om te leggen.
Aanbevelen: ja
5-10-2020
T,
Arnhem
Uitstekende service!
Het materiaal van de door mij bestelde trapmatjes, van PVC en bamboe, is veel te hard en stijf en glad om te gebruiken als trapbekleding voor een trap in huis, waar ik met sokken aan mijn voeten veilig en slipvast op wil kunnen lopen
Aanbevelen: ja
21-9-2020
ri,
Leiden
Zeer luxe uitstraling
Ik heb eerst mijn trap geschilderd. Daarna enkele kkeurstalen besteld. Dat is erg fijn voor de juiste kleur te bepalen. Daarna de matten besteld, volgende dag binnen. Mijn trap is weer als nieuw! De matten hebben een zeer luxe uitstraling. Ik woon op de eerste verdieping. Dus geen vieze stoffen matjes meer door de vieze schoenen. Uitkomst!
Aanbevelen: ja
18-9-2020
Arno,
Boxtel
Snel de sampels ontvangen
Mooie en de samples mogen ontvangen. Nu moeten we nog een keuze maken 😉
Aanbevelen: ja
14-9-2020
Kim,
Hen
Super mooie trapmaantjes
Makkelijk te bevestigen en het ziet er erg mooi uit, Binnen twee dagen binnen. Erg tevreden mee
Aanbevelen: ja
13-9-2020
Anita,
Kilder
Alles prima in orde
Wij zijn woonachtig in Duitslans. Na een zeer goede ervaring de eerste keer nu voor de 2e keer een bestelling gedaan. Beide keren zeer soepel en eenvoudig met een zeer goede informarie flow tot en met de levering aan toe.
Aanbevelen: ja
13-9-2020
Roelant,
Much
Heel tevreden! Super mooie kwaliteit en een snelle levering
Heel tevreden!!!
Aanbevelen: ja
25-8-2020
Caroline,
Katwijk
Uitstekend
Snelle levering, goede communicatie. Eerst kleurstalen besteld en daarna een bestelling gedaan voor een trap. De trapmatten zijn al geplaatst, ze zijn anti slip en de trap ziet en met de trapmatten heel mooi uit. Een aanrader!
Aanbevelen: ja
23-8-2020
Jill,
Eindhoven
Goed product, goede leverancier.
Circa 8 jaar geleden ook al eens besteld nu voor de zoldertrap ook trapmatten besteld. De trapmatten zijn wederom snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Goed bedrijf!!!
Aanbevelen: ja
19-8-2020
P,
Altweerterheide
Als je mooie trapmatten wilt die niet slijten, dan is mijn advies deze te kopen
In onze woonboerderij waren de trapmatten al enige tijd aan vervanging toe. Ook de trap moest geschilderd worden. Via de website van Micostep hebben we eerst wat stalen aangevraagd in verschillende kleuren. De kunststof trapmatten zijn toch wel duurder dan de stoffen trapmatten, en we wilden eerst zien of dat merkbaar was in de kwaliteit. Eigenlijk zijn deze producten niet te vergelijken. De uitstraling is veel luxer en de trapmatten zijn echt van goede kwaliteit en een verfraaiing van onze trap. Het advies om de trap te schilderen in de kleur van het streepje is echt een aanrader. Onze trap is weer als nieuw en we zijn erg tevreden met de nieuwe trapmatten.
Aanbevelen: ja
19-8-2020
Frank,
Weert
Snelle verzending kleurstalen
Bestelde kleurstalen snel afgehandeld en ontvangen. Niet tot aanschaf overgegaan, materiaal te plastic achtig naar onze smaak. Vrij harde toplaag, zoeken verder naar andere oplossing.
Aanbevelen: nee
16-8-2020
K-J,
Berkel
Prima product
prima product. Snelle levering. De treetjes zijn gemakkelijk te bevestigen met de bijgevoegde tape. Misschien is het nog een idee om een wat grotere maat in het assortiment op te nemen.
Aanbevelen: ja
15-8-2020
theo,
Groningen
Luxe uitstraling makkelijk te leggen
Ook goede kwaliteit montage tape
Aanbevelen: ja
11-8-2020
Cees,
Almere
Goed.
Monsters aangevraagd en de dag eena ontvangen. Prima.
Aanbevelen: ja
6-8-2020
Anita,
Roggel
Niet wat ik zoek
Ik dacht dat de toplaag van zachter rubber vervaardigd was Dit is niet wat ik zoek, jammer. Met cr groet, Theo Witjes.
Aanbevelen: nee
7-8-2020
Theo,
Arnhem
Snelle levering en product zoals verwacht
De trapmaantjes werden snel geleverd en voldoen helemaal aan de verwachting. Zorgvuldig verpakt met instructie en materialen om de maantjes op de trap te plaatsen. Wij hebben deze maantjes al jaren op een andere trap liggen. Goede kwaliteit, blijft mooi en goed te onderhouden.
Aanbevelen: ja
3-8-2020
Jo,
U
Mooie maantjes voor een goede prijs
De maantjes voldoen aan onze verwachtingen. De trap is beschermd, netjes en de katten kunnen het niet kapot krabben. Alleen jammer dat de slogan binnen 24 uur verzonden niet op ging. Vrijdag besteld en pas maandag verzonden.
Aanbevelen: ja
1-8-2020
Bianca,
Oss
Uitstekend
Alles volgens afspraak geleverd
Aanbevelen: ja
27-7-2020
Antoinette,
Almere
Prima
Snelle levering, duidelijke info.
Aanbevelen: ja
15-7-2020
Anke,
Sint-Oedenrode
Top product en levering
Alles volgens afspraak
Aanbevelen: ja
15-7-2020
Richard,
Maarn
Snelle levering, goed product.
Zie titel, niets aan toe te voegen.
Aanbevelen: ja
14-7-2020
Peter ,
Middelburg
Geweldig
Snelle reactie en de matjes zijn stevig en mooi.
Aanbevelen: ja
12-7-2020
Henny Tames,
Den Helder
0