Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
362
97%
Nu een hele leuke en velige yrap
Zitten er nu een week op, goed en veilig product, de bijgeleverde dubbelzijdig plakband is super sterk
Aanbevelen: ja
29-4-2021
Marten,
Arum
Prima
Eindresultaat is erg mooi.
Aanbevelen: ja
17-4-2021
L.M,
Hellevoetsluis
Gewoon goed!!
Vanwege een andere kleur verf op de muur en trap ook de kleur van de treden aangepast. De oude Mico-step hebben jaren dienst gedaan zonder noemenswaardige slijtage. Bijgeleverde dubbelzijdige tape plakt als de beste.
Aanbevelen: ja
15-4-2021
Rob,
Geleen
Makkelijk te plaatsen mooi, stevig en veilig
Had ze al die heb ik op de recentelijk gerenoveerde trap naar de zonder gelegd. Ze zien er nog steeds mooi uit en nu daarom dezelfde gekocht voor de trap naar de bovenverdieping.
Aanbevelen: ja
12-4-2021
Theo,
Venlo
Mooie trapmaantjes
Trapmaantjes besteld, heel snel geleverd. Zie er mooi uit, goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden.
Aanbevelen: ja
8-4-2021
Monique,
Hellevoetsluis
Goed geregeld
Had al positieve ervaring. Wederom tevreden. Snel geleverd
Aanbevelen: ja
8-4-2021
René,
Breda
Top product voor mij geen tapijt maantjes
Na 8 jaar geleden trap 1 gedaan te hebben nu de 2e trap. Ze blijven super mooi!
Aanbevelen: ja
7-4-2021
Mark,
Wormer
Mooie stevige trapmatten
Makkelijk te plaatsen! Bijgeleverde tape is erg sterk. Let op met plaatsen, vast is echt vast Al met al een goede ervaring, blij mee
Aanbevelen: ja
7-4-2021
Bianca,
Boxmeer
Snel
Ik heb proefstaaltjes besteld en kreeg deze erg snel (1 dag) binnen. Helaas waren het erg kleine stukjes waardoor ik toch niet helemaal een goed beeld kreeg. Toch gaan we een set bestellen, het wordt vast erg mooi!
Aanbevelen: ja
1-4-2021
Irene,
Tilburg
Keurige matten makkelijk te plaatsen
Keurig verpakt, goede handleiding, voldoende materiaal
Aanbevelen: ja
1-4-2021
Lex Hendrikse,
Westzaan
Snel geleverd
Mooie kwaliteit Goede werkbeschrijving
Aanbevelen: ja
29-3-2021
Marjan splinter,
Alphen aan den Rijn
Net als de vorige trapmatjes, weer super
Duidelijke website, snelle levering, mooie kwaliteit en kleur, prima handleiding en heel belangrijk, makkelijk aan te brengen en het resultaat is top. Erg blij mee.de vorige hebben 10 jaar erop gezeten en konden nog prima, alleen we zijn qua kleur gewijzigd.
Aanbevelen: ja
27-3-2021
Edwin ,
Meppel
Direct luxe uitstraling, snelle levering
De matten waren snel binnen. Mooie kwaliteit, makkelijk te bevestigen met zeer sterke tape en direct een luxe uitstraling van de trap. Heel blij mee!
Aanbevelen: ja
21-3-2021
Claudia,
Loosdrecht
Super!!
Keurig en snel bestelling verwerkt en geleverd.
Aanbevelen: ja
20-3-2021
Henny,
Didam
Goede service
Mooie kwaliteit en vlot geleverd en keurig ontvangen.
Aanbevelen: ja
13-3-2021
Deborah,
Nijmegen
Snelle levering, prima kwaliteit
Netjes op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit trapmatten
Aanbevelen: ja
10-3-2021
Nadine,
Heerlen
Prima
Snelle levering. Keurig verzorgd.
Aanbevelen: ja
5-3-2021
Ingrid,
Oosterhout
Snelle levering van de samples
Uiteindelijk gekozen om de trap met hout te bekleden. Wel super mooi en strak design
Aanbevelen: ja
4-3-2021
Joost,
Uithoorn
prima.
Goede website en ,n snelle levering. Trapmatjes zijn makkelijk aan de brengen.
Aanbevelen: ja
25-2-2021
joseph stroecken,
Boxmeer
Snelle levering, prima product
Goede kwaliteit Staat mooi afgewerkt
Aanbevelen: ja
23-2-2021
Reijer,
Ede
Zien er mooi uit
Was wel even navragen of wij het goed deden, maar na telefonisch contact werden wij goed geholpen.
Aanbevelen: ja
24-2-2021
Anny Tebrunsvelt,
Horst
Goed, exact zoals beloofd.
De trapmatten jl. vrijdag ontvangen en ze liggen al op de trap. Helemaal tevreden. De levering liet even op zich wachten, maar dat is niet de schuld van Micostep, maar van drukte bij de vervoerder. De verpakking was keurig en er zat voldoende bevestigingstape bij. Onze trap ziet er weer mooi uit ! Aanrader.
Aanbevelen: ja
8-2-2021
Teun,
Krommenie
Goed product
Product compleet geleverd. Prijs vind ik vrij hoog maar ga ervan uit dat het wel een paar jaar meegaat.
Reactie van het bedrijf
Het is reeds bewezen dat Micostep® Trapmatten lang meegaan. Wij verkopen regelmatig dubbelzijdige tape aan klanten die onze trapmatten meer dan 12 jaar geleden hebben gekocht, zij schilderen de trap opnieuw, om daarna de trapmatten terug te plaatsen.
Aanbevelen: ja
8-2-2021
Jaakop Visser,
Oud annerveen
Prima
Goede service met topkwaliteit
Aanbevelen: ja
6-2-2021
Ara,
Purmerend
Eerste keer alles perfect
Onze eerste bestelling bij deze zaak gedaan. Altijd even afwachten is het dan. Maar we hebben geen enkele klacht tot nu toe. Bestelling netjes, stevig verpakt , op tijd. Wat kun je nog meer verwachten toch. Of de tape echt zo goed houdt weten we na zo'n korte tijd natuurlijk niet, maar als we de tape zien tijdens gebruik, gaan we van het positieve uit. We verwachten echt niet dat hij niet houdt. Dus al met al alleen positief
Aanbevelen: ja
6-2-2021
Karin,
Tegelen
Perfecte klantenservice
Ik had heel veel vragen en due werden via de telefoon allemaal netjes beantwoord
Aanbevelen: ja
3-2-2021
Danielle,
Emmen
goed en snel geleverd
Keurig verpakt en na acclimatisering goed te verwerken.
Aanbevelen: ja
3-2-2021
M.,
Geldrop
Snelle levering
Bestellen ia duidelijk en de spullen worden snel en correct geleverd.
Aanbevelen: ja
1-2-2021
Esther Westra,
DOKKUM
Goede en snelle service.
Mooie trapmatten, nadeel is dat het enige tijd kist voordat de dubbelzijdige tape erop zit. Voor deze prijs had dat er al op mogen zitten.
Reactie van het bedrijf
Het aanbrengen van de dubbelzijdige tape kost inderdaad een beetje tijd maar wij kiezen er bewust voor om de dubbelzijdige tape los mee te leveren. Doordat we de tape los meeleveren is de tape altijd ‘vers’, hierdoor wordt voorkomen dat de lijmlaag veroudert en bent u verzekerd van een maximale hechting van de trapmatten op de traptreden. U wilt toch ook niet dat de trapmatten loskomen van de traptrede.
Aanbevelen: ja
23-1-2021
Elle,
Boxmeer
Zeer tevreden
Het eindresultaat is zeer goed. Alles netjes geleverd.
Aanbevelen: ja
21-1-2021
Paul,
Beringe
Zeer blij met de aankoop van de nieuwe trapmatten.
Goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Een meerwaarde voor mijn trap.
Aanbevelen: ja
20-1-2021
Angelique Verhoeven,
Leuven
super snelle levering
dit zijn de beste trapmatten die er zijn nieuwe besteld i.v.m verhuizing. in mijn vorige huis 10 jaar gelegen geen krasje of slijtage te zien. kortom super
Aanbevelen: ja
18-1-2021
frank,
oss
Perfect service, mooie product!
Ons trap was gedekt met vloerbedekking! Wel heel veel werk om alles schoon te krijgen en plamuren en schilderen, maar de eind resultaat is verbluffend mooi met de micosteps!
Aanbevelen: ja
17-1-2021
John,
Hoek van Holland
Goed
De trapmatten zijn mooi het enige wat ik vond tegen vallen is dat je de plakstrip er zelf op moest doen dat was nog een karwei omdat de lijm erg sterk is en je schaar er niet beter tegen op kan dus als daar nog wat op gevonden kan worden dan is het perfecte
Reactie van het bedrijf
De dubbelzijdige tape die we meeleveren bestaat voor circa 95% uit lijmmassa en in de beschrijving die we meeleveren geven we aan dat de tape op lengte gesneden moet worden met een scherp mes, dwz een breekmes of Stanley mes. Als u de dubbelzijdige tape met een schaar op lengte maakt dan valt dit inderdaad niet mee. Gebruik daarom altijd een breekmes of een Stanley mes.
Aanbevelen: ja
18-1-2021
Danielle,
Utrecht
Keurig
Snelle bezorging, liggen heel mooi op de trap
Aanbevelen: ja
16-1-2021
Margreet,
Grijpskerke
Snelle levering
Uniek product dat zeker de moeite waard is om te bestellen, zal ik dan ook zeker doen
Aanbevelen: ja
10-1-2021
Anny Tebrunsvelt,
Horst
Super!!!!
Top product
Aanbevelen: ja
7-1-2021
Paula Vlijm,
Nieuw Vennep
Jammer dat er geen op maat gemaakte plastics bij zitten.
Verder prima!
Aanbevelen: ja
5-1-2021
Jenny,
Wezep
Levering snel en goed
Keurig
Aanbevelen: ja
2-1-2021
Edith,
Zelhem
Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd
De kleur van mijn vorige micostep trapmaantjes is na 15 jaar wat gedateerd. Zijn echter nog lang niet versleten. Nu een nieuwe set besteld die qua kleur beter past bij deze tijd.
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Arno,
Roosendaal
Na meer dan 4 jaar nog als nieuw
Meer als 4 jaar geleden geplaatst. Nu verwijderd om de trap weer te schilderen. Ze zien er nog als nieuw uit. Het dubbelzijdige tape wat ze mee leveren is echt top. En ook nog makkelijk te verwijderen.
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Tim,
Hengelo
Snelle levering en goede kwaliteit
Positief en als ik in de toekomst nieuwe nodig heb doe ik dat bij jullie
Aanbevelen: ja
27-12-2020
Marcel,
Zwartewaal
Mooie voorbeelden
Mooie voorbeelden
Aanbevelen: ja
22-12-2020
Ilona,
Emmeloord
Super bedrijf
Mooi assortiment en erg snel geleverd mooi materiaal
Aanbevelen: ja
10-12-2020
Frieda,
Wolvega
Super bedrijf!! Snelle levering.
Mooie maantjes perfect !
Aanbevelen: ja
10-12-2020
Krista,
Zevenaar
Product conform verwachting met uitstekende montage instructie op Micostep website!!!
Als bovenstaande. Ben benieuwd hoe gebruik bevalt...
Aanbevelen: ja
9-12-2020
Sjeng,
Oosterhesselen
Goede kwaliteit!
Snelle en duidelijke levering
Aanbevelen: ja
8-12-2020
Thea,
Erica
Prima ervaring
Gemakkelijk te bestellen en geleverd op aangegeven tijdstip. Goede service.
Aanbevelen: ja
6-12-2020
Lisette,
St.-Annaparochie
Goede service, snelle levering, makkelijk in gebruik.
5 jaar geleden heb ik een eerste stel Micostep trapmatten besteld. Deze bevielen uitstekend en zitten nog steeds mooi. Echter een nieuw huis vraagt ook om nieuwe matten. Wederom is de service uitstekend. Snelle levering, fijne korting en opnieuw hele mooie, functionele trapmatten!
Aanbevelen: ja
6-12-2020
Fleur,
Meteren
Snelle service
Stalen besteld en deze waren snel binnen
Aanbevelen: ja
1-12-2020
Jean,
Haarlem
0