Reviews voor Micostep.com Trapmatten / Trapmaantjes

9.1
445
94%
De monsters zien er goed uit, gaan de maantjes nog bestellen.
Nog geen halve maantjes besteld. Alleen monsters besteld.
Aanbevelen: ja
7-9-2022
J W,
Gilze
Mooi!
Vanwege de katten zochten we ander materiaal dan stof. Dit ziet er netjes uit en beschermd de traptreden op de delen waar veel gelopen wordt
Aanbevelen: ja
5-9-2022
Yone,
Dordrecht
Mooie trapbekleding
We hebben de Microstep trapbekleding zoals verwacht al binnen enkele dagen ontvangen. Er zit voldoende tape bij om de bekleding te bevestigen. Duidelijke beschrijving. Eenvoudig maar nauwkeurig klusje. Het resultaat is mooi en gaat slijtage van de trap tegen. Hopelijk gaat de Micostep trapbekleding lang mee!
Aanbevelen: ja
24-8-2022
Franka,
Echt
Niet van toepassing
Onze voorkeur gaat uit naar stoffen trapmatten, dus kunststof valt dan helaas af. Met vriendelijke groet, Huub Bours
Aanbevelen: nee
23-8-2022
Huub,
Margraten
Top
Makkelijk te monteren en het zit er mooi uit
Aanbevelen: ja
1-8-2022
Anja,
Geleen
Goed
Prima ,snelle levering ,en keurig verpakt
Aanbevelen: ja
1-8-2022
Eva,
Wijchen
Uitstekend
Helemaal blij met m’n trapmaantjes zijn exact waar ik al een tijd naar op zoek was. Alleen jammer dat de dubbelzijdige tape zelf geplaatst moet worden is ff een knip en plak werkje, maar zou zo weer bestellen.
Aanbevelen: ja
24-6-2022
Jessica,
Almere
Kleine staaltjes, eentje zonder nummer
De stalen zijn wel heel klein, om te beoordelen of deze veilig zijn. De kleuren zijn wel goed zichtbaar. 1 van de vier stalen had geen kleurnummer. Is het mogelijk 1 hele trapmat te bestellen zodat wij kunnen beoordelen of een dergelijke mat niet te glad is?
Aanbevelen: ja
23-6-2022
Tineke,
Houten
Uitstekend product
Zeer tevreden met dit product. We hebben een puppy en sinds deze trapmatten er zijn durft hij de trap naar beneden. En zeer makkelijk om schoon te maken!!
Aanbevelen: ja
22-6-2022
Steph,
Assen
Nette oplossing, snel compleet geleverd.
Bestel wel de originele kleefband er bij, dat is wel speciale !
Aanbevelen: ja
15-6-2022
Jan,
Tilburg
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Mooie oplossing voor een gladde trap. Strakke en fraaie uitstraling en makkelijk te bevestigen.
Aanbevelen: ja
13-6-2022
Renate,
Goirle
ben er zeer tevreden mee
had ze bij mijn familie gezien en vond ze erg leuk en heb ze toen ook besteld
Aanbevelen: ja
12-6-2022
M lourenssen cox,
SIEBENGEWALD LB
Helemaal top!
Mijn ervaring met Micostep is helemaal top ! Eerst een aantal kleurstalen besteld, om tot de juiste kleurkeuze te komen. Uiteindelijk voor de antraciet, zwarte gekozen. Bestellen ging heel makkelijk en de bestelling heel snel afgeleverd. Het is een heel mooi product en in de doos een duidelijke instructie over het aanbrengen. Tape waar mee je de matjes op de trap bevestigd is enorm stevig en makkelijk in gebruik.
Aanbevelen: ja
10-6-2022
Michiel,
Roosendaal
Netjes en makkelijk te plaatsen
Snel geleverd en gemakkelijk te plaatsen
Aanbevelen: ja
8-6-2022
Eric,
Brasschaat
Echt een aanrader!
Duidelijke website en eenvoudig bestellen. Nette levering van de trapmaantjes, goed en degelijk verpakt. Duidelijke handleiding en makkelijk zelf te doen. Echt een aanrader als u nadenkt over een betaalbare traprenovatie of als uw bestaande trapmatten aan vervanging toe zijn.
Aanbevelen: ja
1-6-2022
Ineke,
Spijkenisse
Dit is m’n tweede aankoop, de eerste heeft er 12 jaar opgezeten.
Supersnel geleverd en prachtig resultaat
Aanbevelen: ja
22-5-2022
Auktje,
Winschoten
Snelle levering
-
Aanbevelen: ja
18-5-2022
Thierry,
Linter
Een tegenvaller, uitstekende trapbescherming maar geen trapmat.
Natuurlijk, er stond ook kunststof trapmat... maar het is plastic en geen trapmat. Een vrij hard plastic half maantje, ik denk dat ik als simpele consument bij de zwaar belastbare industriële trapbescherming was aangeland. Misschien prima in een winkel, maar niet bij mij thuis. Kortom, zeker niet het product wat ik verwacht als ik een trapmat bestel, de volgende keer moet maar beter research doen. Zeker een puntje extra voor de uitstekende afhandeling, retour was geen probleem, zelfs zonder de originele verpakking.
Aanbevelen: nee
19-5-2022
Ben,
Oosthem
Super
Les échantillons sont arrivés rapidement. Reste plus qu'à choisir ....
Aanbevelen: ja
29-4-2022
Jacques,
Strasbourg
Prima levering en kwaliteit
Prima
Aanbevelen: ja
29-4-2022
john,
Rosmalen
fantastisch
duidelijke website. Mooi assortiment. Snel geleverd, goede communicatie daaromtrent. Duidelijke instructie.Goede kwaliteit. Een staat echt geweldig. Ben er erg blij mee.
Aanbevelen: ja
29-4-2022
Birgitte,
Noord-Scharwoude
perfecte levering
Overzichtelijke website, perfecte uitleg over de producten. snelle levering
Aanbevelen: ja
25-4-2022
Lintje,
vlaams brabant
Service is uitstekend!!
De trapmatten waren net te klein, waardoor ze niet over de lijmresten van de oude pasten en we toch andere heb gekocht. Maar, deze zijn echt van mooie kwaliteit en zien er erg mooi uit! De service was echt heel goed, het terugsturen en geld terugstorten ging heel vlot.
Aanbevelen: ja
19-4-2022
Eefje,
Leiden
Prima
Mooi materiaal, ik ga de trapmaantjes aanschaffen.
Aanbevelen: ja
10-4-2022
S.A,
Groningrn
Prima
Snelle levering, duidelijke handleiding en goede kwaliteit. Dit product inmiddels ook aan mijn dochter aangeraden.
Aanbevelen: ja
4-4-2022
Vera,
Vlaardingen
mooi product
mooi product en snelle levering
Aanbevelen: ja
2-4-2022
Wim ,
Veghel
Goed, Zoals het behoort te wezen,daar betaal ik voor.
hoeft niet.
Aanbevelen: ja
2-4-2022
WF Wildenburg,
Amsterdam
Helemaal TOP
Net als een eerdere bestelling bij Micosteps, was het dit keer ook weer netjes verzorgd en snel geleverd.
Aanbevelen: ja
23-3-2022
Simone,
Noordoostpolder
zeer snelle levering en kwaliteit
zeer snelle levering en kwaliteit
Aanbevelen: ja
12-3-2022
F.D Verburgh,
Strijen
Aangeboden kleur niet leverbaar
Super ervaring, bestelling werd geplaatst nadat we werden begeleid en verder geholpen.
Reactie van het bedrijf
De klant had kleurstaaltjes besteld van een kleur die uitlopend was. Op het moment van bestellen was er nog een beperkte voorraad trapmatten in de betreffende kleur. Echter op het moment dat we de kleurstalen gingen uitleveren was de voorraad trapmatten van deze kleur verkocht. Het betrof een kleur die niet meer terugkomt in ons assortiment dus hebben wij spijtig genoeg de klant moeten informeren dat we de gevraagde trapmatten niet meer kunnen leveren. Om de klant een alternatief te bieden hebben we hem aangeboden dat hij gratis een aantal andere kleurstalen kan bestellen.
Aanbevelen: ja
9-3-2022
Kristiaan,
Dendermonde
Mooi product, snelle levering
Op mijn vers geschilderde donker groene trap mooie roomwit/bamboe trapmatten geplaatst. Makkelijk op te plakken. Het meeste werk is nog de dubbelzijdige tape aanbrengen. Het maakt de trap echt af!!
Aanbevelen: ja
28-2-2022
Robert Jan,
Soest
Prima antislip matten
.
Aanbevelen: ja
27-2-2022
Ilona,
Reusel
Goede kwaliteit en snelle service
Goede kwaliteit en snelle service. Duidelijk website waar je een goede keus kunt doen. Vriedelijke klantservice en bezorging.
Aanbevelen: ja
23-2-2022
Stefano,
Eindhoven
Geweldig product.
De trap maantjes zijn in twee uurtjes gelegd. Het tape dat erbij zit is super plakbaar.
Aanbevelen: ja
21-2-2022
Louise,
Lisse
Geweldig product!
Mooi en stijlvol product. De zwarte matjes staan prachtig op een wit gelakte trap! De dubbelzijdige tape is van top kwaliteit. En 1 rol is ruim voldoende voor 13 treden. Keurige verzending. Zeer tevreden. Bedankt voor de nette service!
Aanbevelen: ja
19-2-2022
Sp,
Bussum
Top product maakt de trap echt af.
Alles snel geleverd, ruim voldoende tape die echt heel goed werkt. De trap bekleding maakt onze trap echt af.
Aanbevelen: ja
9-2-2022
John,
Hellevoetsluis
Prima geregeld
Mooi snel geleverd en goede handleiding. Prima zo
Aanbevelen: ja
6-2-2022
CJ,
Harderwijk
Mooi product.
Maantjes liggen in een keer strak en mooi op de trap.
Aanbevelen: ja
6-2-2022
Wim,
Roermond
Ziet super uit op onze trap
Snelle levering voldoet aan onze verwachting
Aanbevelen: ja
1-2-2022
Erik Cuijpers,
Grathem
Goede kwaliteit en product snel geleverd
Goede kwaliteit en product snel geleverd
Aanbevelen: ja
28-1-2022
Eddie Van Slooten,
Paterswolde
goede kwaliteit, maar weinig geluiddempend. In die zin een beetje een teleurstellingg
makkelijk te plaatsen, maar het maakt niet veel verschil uit naar geluidsdemping toe
Reactie van het bedrijf
Het dempen van geluid is erg moeilijk. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent in ons product. Onze trapmatten dempen het tikkend geluid van harde zolen op een houten trap. Als mensen stampvoetend van de trap aflopen dan is het geluid en de trillingen die hierbij vrijkomen niet of nauwelijks te dempen met trapmatten of een andere vorm van trapbekleding.
Aanbevelen: ja
24-1-2022
van de Vijver Annie,
Zutendaal
Super
Snelle levering en super mooie traptrede
Aanbevelen: ja
6-1-2022
Marja,
Brielle
Praktisch
Zeer fijne trapmatten. Door zijn antislip patroon heb je goed grip op de traptreden. Mijn dochter dendert vaak te snel de trap op, maar door de matten is dit geen enkel probleem. Wij hebben deze trapmatten al ruim 4 jaar in gebruik en mijn dochter op de zolder gaat slapen, ook voor deze trap de matten besteld. Montage is kinderspel. Met de zeer sterke tap zitten ze binnen een mum van tijd vast en in die 4 jaar ook nog geen beweging in te krijgen. Erg tevreden, de investering meer dan waard!
Aanbevelen: ja
4-1-2022
Tanja,
Wassenaar
Goed
Kleurstaaltjes aangevraagd , waren netjes geleverd .alleen had de kleurstaaltjes wel iets groter verwacht . Als je een vraag hebt via de mail , wordt daar netjes en snel op geantwoord.
Aanbevelen: ja
2-1-2022
Marco,
Spijkenisse
Prima ervaring net als de aankoop van 15 en 10 jaar geleden
Onveranderd een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een prima leverancier die ook waar maakt wat er wordt beloofd.
Aanbevelen: ja
2-1-2022
Dirk,
Katwijk
Zeer tevreden
Na een misverstand dat zeer professioneel door U is rechtgezet hebben we de product stalen in goede orde ontvangen. Wat tijdens deze drukke dagen een knappe prestatie is van jullie! Welke kleur we gaan kiezen, dat zal nog wat familiaal overleg vergen. Prettige feestdagen André
Aanbevelen: ja
31-12-2021
Andre VAN PUT,
LINT
Goed
Ik ontving de steps erg krom (van voor naar achter krom, van bovenaf gezien hol). Ik heb meermaals geprobeerd te bellen maar kreeg de melding van de provider dat het nummer buiten gebruik was. Update: Leverancier heeft aangegeven dat zij met een storing te maken hadden op dat moment en dat meerdere dagen niet hebben opgemerkt. Hebben aangegeven dat het product wat krom moet zijn voor goede duurzame ligging. Heb daarop de review positief aangepast want het product is mooi en makkelijk te leggen.
Aanbevelen: nee
31-12-2021
Nico,
Oegstgeest
Snelle levering en topkwaliteit
Snelle levering en de trapmatten zijn mooie en ook de kleur en gemakkelijk om te onderhouden top
Aanbevelen: ja
16-12-2021
Sofie,
Kortenberg
Mooi product snel geleverd
Gisteren trap afgemaakt ziet er heel mooi uit. Denk dat de katten de trap nu niet meer kunnen slopen. Nog 1 trap te gaan en gaan zeker weer bestellen
Aanbevelen: ja
6-12-2021
Liset,
Maarssen
Snelle levering, goed product, mooi resultaat.
Ik heb gekozen voor zwarte maantjes op een spierwitte trap. Dit is inderdaad wel besmettelijk, maar dat neem ik voor lief, omdat ik het resultaat heel erg mooi vind.
Aanbevelen: ja
30-11-2021
Nicole,
Amsterdam